top of page

Mandal Kompetanse

Hei og velkommen til Mandal Kompetanse! 

Vi er en kurs- og kompetansebedrift som holder til i Ørland kommune, en idyllisk kommune i Midt-Norge. Vårt mål er å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å utvikle seg og oppnå sine mål gjennom opplæring og kompetanseheving.

Vårt team består av erfarne og dyktige kursholdere og veiledere som er dedikert til å gi våre kunder en best mulig opplevelse. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs og opplæring, innen sertifisert sikkerhetsopplæring og dokumentert opplæring.

Vi er stolte av å kunne tilby skreddersydde løsninger som passer til hver enkelt kundes behov og ønsker. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres virksomhet og utviklingsbehov, og sørger for å tilpasse våre tjenester deretter.

Vi tror på læring gjennom praktisk erfaring og interaktivitet, og vi sørger for å gi våre kunder muligheter til å lære gjennom praktiske øvelser og oppgaver. Vi mener at læring skal være gøy og engasjerende, og våre kurs er designet for å skape en positiv og inspirerende opplevelse.

Vår visjon er å være den ledende kurs- og kompetansebedriften i regionen, og å bidra til å skape en positiv utvikling for både bedrifter og enkeltpersoner. Vi tror på verdien av kontinuerlig læring og utvikling, og vi jobber hardt for å levere tjenester av høy kvalitet som bidrar til å oppnå dette.

Vi vil gjerne hjelpe deg og din virksomhet med å nå deres mål og utvikle seg videre.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg. 

GettyImages-726785329_edited.jpg
bottom of page